Centralkiosken i Pålsboda AB

Örebro län

Information

Centralkiosken i Pålsboda AB är ett av många bolag som finns i Hallsberg. Det är nämligen den kommunen som Centralkiosken i Pålsboda AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Centralkiosken i Pålsboda AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-18.

Centralkiosken i Pålsboda AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2007-01-12. Men sedan 2007-03-01 så har Centralkiosken i Pålsboda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Centralplan, 697 30, Pålsboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Centralkiosken i Pålsboda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2162478.

Hallsberg arbetar för att bolag som Centralkiosken i Pålsboda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Centralkiosken i Pålsboda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

bolaget ska bedriva kiosk-, serverings- och gatuköksrörelse samt cateringverksamhet och spelverksamhet, äga och förvalta fast egendom, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Centralkiosken i Pålsboda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Centralkiosken i Pålsboda AB och det är följande personer, Haraldsson, Stig Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Bengt Allan Åke som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Centralkiosken i Pålsboda AB är 556720-3228.